​mere end 30 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Kvalitetsgaranti

Karnapper til villaer og virksomheder

På grund af det nye bygningsreglement tilbyder vi PT ikke ny opførte karnapper

Vila System Udestuer A/S  kan opføre karnapper i enhver afskygning for private og erhvervskunder, der ønsker mere lys og plads.

I et hus vil en karnap typisk opføres i stueetagen, og måske med en balkon ovenpå, mens en karnap i et etagebyggeri typisk vil opføres på første etage og op. Karnapper i et etagebyggeri kan nærmest ligne en balkon med vinduer.

Oplev mere æstetik, flere kvadratmeter og bedre lysindfald med karnapper

​Karnapper har tre primære formål, hvor den ene er æstetisk, når man betagter ejendommen udefra. Indefra skaber en karnap mere plads, uagtet der ikke altid er tale om plads, som kan bruges til ret meget i et etagebyggeri. Men den kan skabe nogle spændende lysindfald, der giver en oplevelse af rummelighed, forskønnelse og opløftning.

Karnapper i en villa vil derimod kunne bidrage til husets boligareal, og nogle gange kan den næsten virke som en lille vinterhave. De store klassiske karnapper kan næsten blive til rum, eller i al fald en spisekrog. Og der vil ofte være en balkon ovenpå, som er knyttet til husets "master bedroom".​

Vi lægger stor vægt på at opføre karnapper i højeste kvalitet. Det indebærer blandt andet, at vi udelukkende anvender stærke materialer, hvor vi samtidig sikrer, at karnappen bliver i overensstemmelse med boligens arkitektur.

Vi bruger vores tegnestue og håndværkere til at lave karnapper

​Vi har egen tegnestue, hvor vi arbejder med tegninger og indledende beregninger på karnapper. Dertil kommer, at vi opfører enhver karnap med vores egne håndværkere.

kontakt os for en pris

Hvis du også ønsker en karnap til din bolig eller din virksomhed, så kontakt os på telefon 98 54 44 44 eller skriv til e-mail vila@vilaudestuer.dk. Vi kører primært i Jylland, men bygger i hele Danmark.

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook