​mere end 30 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Kvalitetsgaranti

Om vila udestuer​

Vores egne murere & tømrere bygger din vinterhave, karnap eller udestue​​

For at vi kan være helt sikre på, at kvaliteten er i orden på de udestuer, vinterhave, tilbygninger, karnap eller andet, som vi hos Vila System A/S leverer, anvender vi udelukkende vores egne murere og tømrere. Der er god mulighed for, at en murer eller tømrer, som vi hyrer ind til en opgave, er dygtig og kan udføre opgaven tilfredsstillende. Men hos Vila System A/S vil vi være helt sikre på, at resultatet er det bedst mulige, og derfor anvender vi udelukkende vores egne murere og tømrere​

SIKKERHED FOR ET GODT RESULTAT

Med vores egne faste hold af murere og tømrere opfører vi udestuer, vinterhave, tilbygninger og karnap i en omkreds på 150 km. fra vores adresse i Hobro. Det inkluderer store dele af Midtjylland og Nordjylland, inklusive Aalborg, Aarhus og Viborg.​

ET ERFARENT HOLD

Mange af de håndværkere, du vil møde hos Vila System A/S, har været i vores virksomhed i over 30 år. Dermed har de fået udestuer, vinterhave, tilbygninger og karnap som deres speciale, og det giver dig tryghed og sikkerhed for kompetent håndværk.

EN GOD OPLEVELSE

Hos Vila System A/S ønsker vi kun at have tilfredse kunder. Derfor er vores mål altid at give dig den bedste oplevelse gennem hele processen.

Kontakt derfor Vila System A/S for at få branchens bedste løsninger, udført af de bedste håndværkere.

Kontakt os idag for at høre mere​

Tegnestuen hos Vila Udestuer A/S​

I vores egen tegnestue kan vi hos Vila System A/S skabe de optimale løsninger for dig eller din virksomhed. Kontakt os​ på telefon 98 54 44 44 og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde dig.

Her skaber vi forudsætningerne for byggeri i højeste kvalitet, der skaber glæde og velvære i både hjem og på arbejdspladser.

STOR BREDDE PÅ OPGAVERNE

I vores tegnestue udfører vi et bredt spektrum af opgaver. Det inkluderer tegning og beregning af:

PROFESSIONELLE FAGFOLK

Hos Vila System A/S udfører vi alt tegnearbejde med Autocad. Autocad er software som sikrer, at der ikke er mangler, når det endelige byggeri skal udføres. Autocad muliggør stor præcision, når blandt andet udestuer og vinterhaver skal tegnes. Nøjagtighed er en mærkesag hos Vila System A/S, og derfor bruger vi udelukkende de bedste redskaber, når vi udfører opgaver for vores kunder.

DEN SAMME PERSON DU HAR KONTAKT MED

Når du indleder et samarbejde med Vila System A/S, er det den samme person du har kontakt med hele vejen igennem. Det inkluderer besigtigelse af den bygning, hvor eksempelvis udestuen skal opføres ved, samt efterfølgende tegning af udestuen og slutteligt aflevering af udestuen.

EN STOR BESLUTNING FOR DIG

Vi ved, at det er en stor beslutning at træffe, uanset om du ønsker en udestue, vinterhave, tilbygning eller karnap. Derfor har du den faste kontaktperson, du kan læse dig op ad. Desuden har vi en stor udstilling, hvor du ved selvsyn kan se de materialer og muligheder, du har i forhold til dit nye byggeri.

Vi glæder os til at opføre din nye udestue, vinterhave, tilbygning eller karnap!​ Kontakt os​ på telefon 98 54 44 44 og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde dig.

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook