​mere end 30 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Kvalitetsgaranti

Pavilloner til ethvert formål

​Pavilloner giver ofte større glæde og brug end forventet, og de forskellige typer pavilloner kan bruges til mange forskellige formål. Hos Vila System Udestuer A/S tilbyder vi pavilloner til private og erhverv i Hobro og resten af Jylland. En pavillon kan placeres det mest hensigtsmæssige sted i haven, eksempelvis der hvor solen sidst går ned, eller med den bedste udsigt. Ved erhvervsbyggeri kan pavilloner placeres lidt afsides, og anvendes til møder mm.

En havepavillon kan fungere som udestue

En havepavillon kan i mange tilfælde fungere som en slags udestue, hvortil der normalt ikke er adgang fra selve huset. Derved kan der skabes nogle spændende rammer, hvor hele ens grund kan blive inddraget. En havepavillon er også spændende til kreative møder. Vi leverer kun det bedste inden for pavilloner på markedet, og de er fra vores eget Vila System.

Du vælger selv, om du vil have en som samlesæt eller om vi skal opføre den for dig.

Havepavilloner er stort set vedligeholdelsesfri, og du kan endda få dem med fuld isolering. Det er også muligt at installere el og varme, så de kan bruges på kølige dage.

Ring til os for en pris på vores pavilloner

I det daglige benytter vi os af egen tegnestue når vi designer nye pavilloner, hvor vi arbejder med tegningerne og de indledende beregninger. Dertil kommer vi og opfører med vores egne håndværkere.

Så hvis du har brug for en komplet løsning inden for pavilloner, bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 98 54 44 44 eller på e-mail vila@vilaudestuer.dk​, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et godt tilbud med en billig pris.

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook