Ring til os på telefon:​

Skriv til os på e-mail:​

​​Havepavillon og træpavillon til andre formål

​En træpavillon giver ofte større glæde og brug end forventet. En træpavillon kan placeres det mest hensigtsmæssige sted i haven, eks. der hvor solen sidst går ned, eller med den bedste udsigt.  En træpavilon kan også bygges sammen med huset som en slags vinterhave. En træavillon ved et erhvervsbyggeri kan på sammen måde placeres lidt afsidigt, og anvendes til møder mm. 

træpavillon er en udestue der står afsidigt

​En havepavillon er derved en slags udestue, hvortil der normalt ikke er adgang fra selve huset. Derved kan der skabes nogle spændende rammer, hvor hele ens grund kan blive inddraget. En træpavillon eller havepavillon er også spændende til kreative møder.

Vi leverer kun det bedste inden for pavillon på markedet, og de er fra vores eget Vila System. Du vælger selv, om du vil have en som samlesæt eller om vi skal opføre den for dig.

En havepavillon er stort set vedligeholdelsesfri, og du kan endda få den med fuld isolering. Det er også muligt at installere el-varme, så den kan bruges på kølige dage.

Vi designer og opfører din havepavillon

​Vila system A/S er beliggende i Jylland, men opfører pavilloner af enhver type for private, boligforeninger, offentlige institutioner og private overalt i landet.

Vi benytter naturligvis egen tegnestue når vi designer din nye havepavillon eller træpavillon, hvor vi arbejder med tegningerne og de indledende beregninger. Dertil kommer vi og opfører med vores egne håndværkere.

ring til os for en pris på træpavillioner

Hvis du også ønsker om en havepavillon eller en pavillon i træ til din ejendom, så kontakt os på telefon 

98 54 44 44. eller skriv til os på e-mail vila@vilaudestuer.dk​

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook