​mere end 30 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Kvalitetsgaranti

Vinterhaver i pagt med naturen

Hos Vila System Udestuer A/S i Hobro bygger vi vinterhaver og havestuer i højeste. Alle materialer er nøje udvalgt til byggeriet, og hos os er kun de bedste materialer gode nok. Vores mangeårige erfaring inden for området sikrer dig et kvalitetssikkert byggeri, hvor alt udføres med stort fokus på grundighed og æstetik. Vi hører til i Jylland, men udfører opgaver for private kunder i hele Danmark.

Vinterhaver og havestuer er en definition på udestuer, der ikke blot bruges til de varme sommerdage, men som også bruges om vinteren og resten af året.

En vinterhave har til forskel fra gammeldags udestuer mere karakter af et rum og at være en fast del af boligen, ligesom vinterhaver oftest er bygget i tungere og stærkere materialer og dermed til forveksling minder om en tilbygning. Vinterhaver kan dog ikke godkendes som tilbygninger af de kommunale myndigheder, da de ikke er klassificeret som opvarmet byggeri.

Havestue som en naturlig forlængelse af arkitekturen

Vi skaber vinterhaver og havestuer ud fra de rammer, der er til rådighed, og sørger så vidt muligt for, at de opføres i samme stil som den eksisterende bygning, således at materialer, vinduer, tag m.m. er magen til boligen, så du får en vinterhave, der rent æstetisk stemmer overens med resten af din bolig.

En vinterhave kan udstykkes, præcis som du ønsker, og kan derfor udstyres med såvel fast tag som med glastag eller lyst tag, ligesom selve skallen kan bygges op med mursten og vinduer eller blot som store glaspartier. Det er dog vigtigt, at indeklimaet og lysforholdene i vinterstuer er så gode som muligt.​

Hvad koster en vinterhave?

Vi har altid et stort fokus på vores kunders ønsker til byggeriet. Derfor opfører vi kun vinterhaver efter en grundig samtale om kundens forventninger og behov til byggeriet, så du får en vinterhave, der lige præcis matcher alle dine ønsker.

Kontakt os på telefon 98 54 44 44, eller skriv til e-mail vila@vilaudestuer.dk​, hvis du vil vide mere om vinterhaver og vores billige priser, eller hvis du ønsker et tilbud på et skønt rum med et godt indeklima, som giver velvære og trivsel.​

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook