​mere end 30 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Kvalitetsgaranti

Vinterstue efter dine ønsker

Hos Vila System Udestuer A/S i Hobro, Jylland, udører vi vinterstuer for private kunder i hele landet. En vinterstue er en god og hyggelig måde hvorpå du kan få glæde af din have hele året rundt. Vinterstuer bliver isoleret, så du også kan holde varmen når det bliver koldt.

Vinterstuen kan være en fast del af boligen, men kan dog ikke godkendes som en tilbygning af de kommunale myndingheder, da de ikke er klassisificret som opvarmet bygning.

Materialer i højeste kvalitet

Vores vinterstuer bliver altid bygget i højeste kvalitet. Alle materialer nøje udvalgt til byggeriet, og vi sikrer dig derfor kun det bedste. Vi har over 30 års erfaring inden for opførelsen af vinterstuer, og vi giver dig en garanti for et kvalitetssikkert byggeri, hvor alt bliver udført med fokus på enhver detalje.​

Materiale til din vinterstuer bestemmer du helt selv, og vi skal nok rådgive dig hele vejen igennem. Vi har nemlig altid fokus på dine behov og ønsker, uanset om opgaven er stor eller lille.

Hvad koster en vinterstue?

For bedst at kunne forstå vores kunders ønsker til byggeriet, tager vi gerne en grundig samtale inden, så vi matcher lige præcis dine ønsker.

Vi giver dig et godt tilbud på din vinterstue, og sikrer dig billige priser, og giver dig gode råd til materialevalg og størrelse. Kontakt os på telefon 98 54 44 44 eller e-mail vila@vilaudestuer.dk, og få en god pris.​​

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook