Ring til os på telefon:​

Skriv til os på e-mail:​

Udestuer, Vinterhave, Karnap & Tilbygninger

Der findes ikke nogen klar definition af forskellen på udestuer, vinterhave, karnap og tilbygninger. Oprindeligt var udestuer som regel uisolerede og opført i lette materialer, mens en vinterhave og karnap havde mere karakter af rum, som kunne bruges hele året, dog uden varmeinstallation. Tilbygninger er dog kendetegnet ved, at de overholder bygningsreglementet for opvarmede byggerier.

ALT I UDESTUER

Uanset hvad du kalder det, kan Vila System A/S levere det. Det kaldes blandt andet:

Alt arbejde vedrørende udestuer, karnap, vinterhave med mere, udføres naturligvis i den bedste kvalitet, så holdbarheden varer lige så længe som glæden ved byggeriet.

EFTER KUNDENS ØNSKER

Udestuer fra Vila System A/S er altid velbyggede, lyse og behagelige rum, og med mere end 20 års erfaring med opførsel af udestuer, karnap og vinterhave, kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat. Af samme grund er det altid med skarp fokus på dine behov og ønsker, vi opfører din nye udestue – uanset om udestuen er stor eller lille.

TILBYGNING

Ønsker du en udestue, karnap eller vinterhave, der opfylder kravene for tilbygninger, som vedrører blandt andet varmeinstallationer, kan Vila System A/S naturligvis også hjælpe dig. I vores egen tegnestue udfører vi alle beregninger på opgaven, og sørger for at byggeriet overholder de gældende krav. Bagefter opfører vi naturligvis udestuen med vores egne tømrere, uanset hvor det er inden for en radius af 150 km. fra vores lokaler i Hobro. Det inkluderer store dele af Nordjylland og Midtjylland, herunder Aalborg, Aarhus og Hobro.

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM UDESTUER

Kontakt Vila System A/S for yderligere oplysninger om udestuer.

VINTERHAVE

Vinterhave er ofte en betegnelse, som også anvendes om udestuer. Hos Vila System A/S udfører vi vinterhave og karnap, som stemmer overens med den traditionelle fortolkning af begrebet, nemlig udestuer, som er opført i lidt stærkere materialer.

VINTERHAVE / KANAP EFTER KUNDERNES ØNSKER

Vinterhave eller karnap fra Vila System A/S, eller udestuer som de også kan kaldes, udføres naturligvis i materialer af høj kvalitet. Faktisk ligner karnap eller vinterhave fra Vila System A/S reelle tilbygninger. Forskellen er dog, at vinterhave og karnap ikke kan klassificeres som opvarmet byggeri ved de kommunale myndigheder.

Naturlig forlængelse på arkitekturenATURLIG FORLÆNGELSE PÅ ARKITEKTUREN

Vinterhave eller karnap skabes ud fra de rammer, der er til rådighed, og udføres i samme stil som de eksisterende bygninger. Oftest vælger man materialer til vinterhaven, som er magen til byggeriets øvrige materialer, herunder vinduer med mere. Vinterhaven kan udstyres med fast tag, såvel som glastag eller lyst tag. Det er dog altid vigtigt, at indeklimaet og lysforholdene i vinterhaven er så gode som muligt.

FÅ EN SKØN VINTERHAVE

Kontakt Vila System A/S for yderligere oplysninger om, hvordan du får en skøn vinterhave eller karnap med godt indeklima, som giver velvære og trivsel.

TILBYGNINGER

Tilbygninger er skridtet videre fra udestuer, karnap eller vinterhave. I en tilbygning er der ansøgt om anlægning af varme, og derfor kan en tilbygning være et åbent rum, som ligger i forlængelse af eksisterende rum. Det kan eksempelvis være en stue, et værelse, et køkken eller noget helt andet.

TILBYGNINGER I HØJ KVALITET

Fra vores adresse i Hobro opfører vi tilbygninger for vores kunder i store dele af Midtjylland og Nordjylland, herunder i Viborg, Aarhus og Aalborg. En tilbygning fra Vila System A/S tegnes i vores egen tegnestue, i tæt samarbejde med dig som kunde. Alle tekniske beregninger i forbindelse med udestuer, karnap eller vinterhave kan vi også stå for.

EN GOD PROCES OMKRING DIN NYT TILBYGNING

Oftest indebærer arbejdet med opførelse af en ny tilbygning følgende stadier:

  • Afklaring af kundens forventninger til tilbygningen
  • Tegning og beregning af tilbygningen
  • Forberedelse og klargøring til opførelse af tilbygningen
  • Opførsel af tilbygningen
  • Rengøring og klargøring til aflevering af tilbygningen

EN TILBYGNING DER SKABER GLÆDE OG VELVÆRE

Det er vigtigt for os hos Vila System A/S, at alle tilbygninger vi opfører for vores kunder, skaber glæde og velvære. Derfor gør vi meget ud af afklaring af behov og ønsker til tilbygningen, før arbejdet begynder.

Ønsker du også en ny tilbygning af udestuer, vinterhave eller karnap, så kontakt Vila System A/S allerede i dag, og hør nærmere om hvordan du får mere plads til livet.​​

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook