​mere end 30 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Kvalitetsgaranti

Udestuer i glas, træ eller sten​

Udestuer har og vil altid være et populært valg hos danske boligejere. Med en udestue har du mulighed for at forlænge de varmesommeraftener uden at blive generet af duggen, der falder, ligesom denne form for byggeri også kan bruges som en forlængelse af boligen.

en udestue der matcher dine ønsker

Hos Vila System Udestuer A/S opfører vi alle former for udestuer og sørger for, at du får lige præcis den stue, du drømmer om.

Udestuer blev oprindeligt bygget som tilhørende, små og uisolerede træbygninger uden varmeinstallation, der ikke som sådan var en fast del af den eksisterende bolig. Det gør de til dels stadig i dag, men udestuer kommer i flere forskellige variationer og kan være alt fra en lille kold træstue til en stor muret og godkendt tilbygning med varmeinstallationer og isolering, der fungerer som en forlængelse af boligen.

Udestuer i højeste kvalitet

Uanset hvilken udestue du drømmer om, så kan vi være behjælpelige. Vi er eksperter på området og bygger udestuer i alle materialer. Vi er beliggende i Jylland, men varetager opgaver i hele landet.

Ønsker du en stue, der kun er bygget op i glaspartier, skal den være rund eller sekskantet, i træ eller sten, eller skal taget være i glas? Lad Vila System Udestuer A/S klare opgaven. Vi leverer velbyggede, behagelige og lyse rum, og med mere end 30 års erfaring i branchen er du garanteret et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet.

Vi matcher dine ønsker

Vi opfører udestuer med fokus på dine ønsker og behov til rummet. Vi deler selvfølgelig ud af vores erfaring og ekspertise og giver gode råd til materialevalg og størrelse, så du får en udestue, der rent æstetisk matcher den eksisterende bygning, som stemmer overens med dine ønsker og forventninger til rummet, og som matcher dine økonomiske rammer for bygningen.

Kontakt os på telefon 98 54 44 44 og lad os få en snak om, hvilke udestuer vi kan tilbyde dig.

​Kontaktinformation

​Vila System Udestuer A/S

Viborg Landevej 7

DK - 9500 Hobro​

E-mail: vila@vilaudestuer.dk

Tlf: 9854 4444

Fax: 9854 4455​

CVR: 18093987

vila81 i Hobro, Nordjylland, DK på Houzz

Besøg os på​ Houzz

​Vil du ringes op?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Garanti

Vila System Udestuer A/S er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook